U bent hier: Home / Schoolgids VSO Maarland / Faciliteiten / Lockers

Lockers

Elke klas beschikt over een locker (metaal afsluitbaar kastje), waarin kleinere zaken van waarde kunnen worden opgeborgen. Leerlingen kunnen waardevolle spullen, welke ze onder schooltijd niet gebruiken (b.v. mobiele telefoons), afgeven aan de leerkracht die deze tijdens schooluren afgesloten zal bewaren.

Daarnaast beschikken wij als school over een beperkt aantal lockers voor persoonlijk gebruik van de leerlingen. Deze lockers worden uitgegeven door de leerkrachten van de eindgroepen met het systeem “wie het eerst komt…..” Hoewel er geen kosten aan het gebruik van een locker verbonden zijn, dient er wel een borg betaalt te worden van 10,- euro, die gereserveerd wordt voor reproductie van een verloren sleutel.

Als school stellen wij slechts de lockers ter beschikking en zijn wij niet aansprakelijk voor diefstal, zoekraken of schade aan voorwerpen welke geen eigendom zijn van de school. Wij adviseren dan ook, zowel leerlingen als ouders, geen onnodige kostbare zaken mee te nemen of geven naar school.